Menu

Bike With Business Park Skejby

  • Afsender: Aarhus Cykelby og Business Park Skejby
  • Periode: 2015
  • Målgruppe: Medarbejdere i Business Park Skejby-området
  • Nøgleord: Identitet, markedsføring, sampling

Erhvervsområdet i Skejby er i vækst – og det ses tydeligt på trafikken i området. Aarhus Cykelby og Business Park Skejby har derfor indgået et samarbejde om et nyt projekt, “Bike With Business Park Skejby”, der skal få pendlere fra bilen og over på cyklen. Projektet skal tage toppen af trængslen på vejene omkring Skejby og understøtter samtidig visionen om et sundt og grønt erhvervsområde.

“Bike With Business Park Skejby” blev skudt i gang med et såkaldt cykelbibliotek, hvor medarbejdere i Skejby kunne låne cykler til og fra arbejde. Der var desuden mulighed for at få sin egen cykel serviceret. Samtidig er der lanceret en certificeringsordning for cykelvenlige arbejdspladser i området for at motivere virksomhederne til at gøre noget ekstra for medarbejderne i form af bedre cykelfaciliteter m.v.

Aros Kommunikation har skabt projektets visuelle identitet og håndteret markedsføringen af aktiviteter som cykelbibliotek, certificeringsordning samt cykelmagasinet Bike With Us, der blev omdelt på cykel i Business Park Skejby. Læs magasinet her.

RELATED WORK